DOPPAREDAGEN

Jag skriver direkt från en snötäckt huvudstad. Jag har aldrig sett stockholm så vackert som det är idag. Kalle börjar om några minuter och vi är så spända. Varför? Jo, för att det är KALLE! DAH! Jag och syster har vart ute och åkt pulka hela förmiddagen och så har jag lärt henne stå på händerna. Hon är nöjd. Jag är stolt!
Imorgon vid den här tiden ligger jag på en solstol och känner mig berusad på livet. Önskar dock att både bästa vännen och pojkvännen kunde följa med.
Nu är det dags för mig att kila så jag avslutar med att säga det som Benjamin kommer säga till hela Sverige om några minuter: Från oss alla till er alla, en riktigt jävla god jul! 

Isabelle

x mas x mas

Då var det jul:) Tycker om allas julspirit när det skickas glada morgon-sms:) Det blev en vit en också! B är i sthlm och b friend är i arvika! Själv skall jag snart bege mig till askim till farföräldrar och stöka:)

Hoppas alla har en riktigt mysig jul och äter mycket julmat!

Puss




                               VintageChristmasModel.jpg Vintage Christmas Model image by arbycub






OBSESSED.



God kväll!
Isabelle

BloggSkapaArkivDesignInställningar

Sjuka dagar är över och flickan utan vidare krav på livet som innan låg och försökte i stort sett överleva är nu tillbaka, närmare reeee-born. Har så här på morgonens kvist gått igenom en del bloggar och finner inte många betydelsefulla. Älskar dock att följa alla krig mellan stureplanskribenterna och minibloggar. Älska Katrin Z!

Inatt ramlade iaf nordpolen ned till sverige och skapade snökaos. Så glad att jag inte var ute eftersom diverse bussar och pendlar inte gick. Ahh blir galen, har slutat följa Gossip G också- tycker det har blivit som svag saft. Inte värt att dricka!

Bullen, som nu är en lussebulle så här års åker till Gran Canaria snart så henne får vi inte se mycket av här på bloggen eller i riktiga livet. Hemskt påhitt det där med att åka utomlands!

Nu är nästan all julshopping gjord också. Skall kanske ta mig in till stan för ev det sista. 

Ha en riktigt bra dag:) Puss




Tryck in kopplingen och växla ner

Med körkortsboken framför mig försöker jag göra min fösta läxa. Få skulle erkänna det men det är faktiskt ganska kul. Idag fyller en kär vän till mig 18 så ikväll bär det av hem till denna kvinna. Utång står på schemat men vi får se vart vinden för mig. Imorgon söndag är det iallafall eddie izzard som intar scandinaviums scen där jag och familjen dalsmo kommer sitta bänkade! Nu ska jag ge mig fan på denna läxa och TA körkort.

Lemon

Pappa undrade precis vad jag önskar mig dagen då tomten ska besöka alla hus. Jadu far.. jag önskar att jag hade börjat lyssna på broder daniel lite tidigare i mitt liv så jag inte hade vart helt borta och missat alla deras konserter. Har inga tvivel om att de hade vart whooohoooo. Jag önskar att jag inte hade stått längst bak under deras sista spelning på way out west, nickat lite lätt och tänkt: "mäh, det brusar ju bara.." och gått vidare. Jag önskar mig hela black books kollektion en hel vänner-box och sist men inte minst, en systemkamera. Just det! Festival-biljetter också! För Hultsfred ska köra ett år till! Kommunen hjälper till vettni! Clara och jag dissade alla grymma band förra året pga att damen inte tog körkort i tid. Men tills denna sommaren kommer jag ha ett sådant rosa plastkort, mina damer och herrar och vägarna kommer då inte längre vara säkra att vistas på. Ta er i akt!


LUSSEBULLE OCH SAFT

När någon går förbi en på stationen och säger:
- Det där kallar jag "dagen efter", känner man sig inte så himla tipptopp längre faktiskt!


HORN


Nu har jag tittat på alla exdended scenes från Paradise H. Prisa den nya "play" uppfinningen! Riktigt bra är det. Kan knappt vänta tills söndag!! Om exakt två veckor åker jag till gran canaria! DET GÖR INTE DUHU!
Idag ska jag lära mig spela Clocks på piano. Axel har klistrat upp alla bokstäver på tangenterna så det ska nog inte bli så svårt.

Hej rull BULL

 




Roll n rock

IDOL går självklart i bakrunden. HEJA ERIK! BFRIEND är på töntiga innebandynatta och jag sitter hemma och är barnvakt. Kunde inte bli bättre faktiskt. Världens mysigaste fredagskväll typ. Och jul - och helg dressen är shoppad. Axels kommentar när han fick se klänningen: "ÅH! ÄNTLIGEN HAR DU HITTAT RÖDA KORSET!" Ja, ingen kan då va perfekt, men det fick nog hopp för dig också älskling.

BULL

KÄRLEKENS TUNGA

Hemma från norrland och från denna lappsjuka. La in matriallet från resan till datorn idag. Vi satt inte tysta en sekund. Skrattet gick på varv och när jag gick ut från redigeringsrummet hade jag så ont i mina käkar att bamba inte längre var något alternativ. Hoppas bara att våran kära publik får samma i-landsproblem efter redovisningen i maj. Otroligt härlig och minnesvärd resa. Om man ser det från vårat perspektiv iallafullafall. Stanna tiden hade inte vart helt fel ibland.

Men min favvo-tjej ligger hemma med både halsfluss och öroninflamation. Man kan ju inget annat än tycka synd om stackarn. Telefonsamtalet var ganska gulligt, mulligt och ensidigt förut: Jag babblade på medan en något efterbliven Clara ligger och "hum:ar" i andra änden. Ja, det är då inte alltid lätt.
Annars sitter jag just nu och pluggar buddhism.

"Det är ingen odödlig själ eller någon gudomlig del av dig som återföds. Det som återföds är summan av dina handlingar, dina val. Din karma."
- Buddha


Jag kan då inget annat än fascineras.

God natt Sverige (och förhoppningsvis någon annan rolig tupp i något annat land)
Bell


Statusraut

Glad: njao jo
Ledsen: neeeeej
Packad : nej
dragen: nej
Festklädd : ja
Påväg till herr Dalsmo för en öl: ja
Pepp: nje


Varit på stan hela dahn. Började med brunch på egg and milk i lené, grymt mys. Seb blev det lite inhandling. Sen blev det ny plattång, sen blev det mat och nu ska jag gå ned och sätta maskara på ögat. japp ja ja
Ska på julfest, eller episk jävla julfets som den heter. Kommer bli skoj:)

Hoppas ni ska göra något kul:) nej det hoppas jag inte. heah


1 december

Morgonfika, lektion, eftermiddagskaffe skoletning hemåkning pizzaätning faktiskt (!) sen lite studier på det. Hade ett klockrent kort på mig i sockor när jag trycker i mig denna pizza. Meen kortet var för groteskt fult för att läggas ut. Aaaaaaaaaaaallt sparas på internet som stofilerna säger. jaja

Morgonfikan med lisa bullen och jossan var mysig och och god morotskakaaaaaa. Första december o allt:) Puss





bild-30

Vill ha soool och värmee


2 tolftedelar av ett år

Ännu en hemmadag fast med en del plugg. Kunde inte sova i natt utan låg och planerade den kommande tiden. J ringde och var nog allt lite smådragen? Ganska underhållande samtal iaf. SaknaR. 2 månader nu och fick ett fint sms imorse. Kommer inte åt face, ahhhhh hata blir galen tokiiig



Finingen i blå skjorta är redan paxad!







RSS 2.0