Some men just want to watch the world burn.


Vogue januari, 1936

Om ni undrar vart alla mänskliga varelser höll hus i fredags och lördags har jag något att berätta för er. Facklan var smockad med sköna flickor och pojkar som ville se Sutter Island på fredagen. En film jag och mannen starkt rekomenderar! Och varför väljer man att gå på Kungsmässan en löne-lördag? Det gör man bara inte. Men, men. En kvinna har sina behov. Nu ska jag fortsätta se på the dark knight och sura över att skolan börjar imorgon igen. Efter bara två veckor.
i.k

Jag kom, jag såg, jag drack upp hela skiten.

Är lite nostalgisk och kom och tänka på alla fina dagar som förra året bjöd på. Fick bl a en ny vän.
Bara en sådan sak!
i.k

BU BÄ MÄ NO THE CITY IS BURNING AGAIN


Idag är det dags för bloggen att höra hur trött, vidrig och sliten man kan känna sig en torsdag som denna. Helt okej när jag tänker på hur mycket jag har fått gjort idag. Och vädret. Självklart. Okej, stäng av skärmen om det är fruuuuuktansvärt att läsa om men jag började i alla fall min morgon med att besöka vår kära ungdomsmottagning här i vår lilla stad, sedan sprang jag till bilskolan, och där försvann dagen. Som vanligt. Men denna gången fick vi åka till Stora Holm och öva på halka osv.  OJ VAD ROLIGT DET VAR! Längesedan jag skrattade så. Vill igen!!
/B

Tonight i´mma let you be the captain




Foto på moi.


Kvällens update kommer här med en varm hälsning då jag ska ut i kalla snön...skall åka 741 vilket innebär helvettet i bussform.






99 dagar



Vår nagellack på fingrar och tår! Total blundar för snön. Hade på mig en gul sidenklänning igår också för att gå emot.
Vi var hos maj först och pratade om alla vi inte gillar sen for vi in till kba för 100 dagar kvar till studenten coktail tema. Jag hade faktisk väldigt roligt, glatt överraskad över alla fulla kba bor!








Tisdag



Var på nam igår med bellan och käkade lunch. Sen drog vi till replokalen och kollade på bandet. Grymma var de!
Nu har fröken Holmberg städat och pluggat. Skolan stängd imorgon också...wiiiiie:) Nu ska jag och min sjuka huvudvärk lägga mig ned och läsa nk stil. Puss på err




jailbreak



Foto C


Sitter här och fryser och lyssnar på acdc av okänd anledning. Ska pallra mig hem även om jag varken har nyckel med mig eller busskort, bra.






keeper






Den här har ju legat och dammat sönder men nu så..

 


c h o u x


Har kollat på alla entourage avsnitt, ah jag kan äta eric. Nu är det SATC på tv även om jag är så trött på varje lilla avsnitt. Alla killar i den serien är så snuskigt fula bara.  Jag vet också att Bellan gjorde reklam för the vampire diares som kan vara det sämst!...Ledsen IK med ensam om inlägget är du raring. Nu ska jag äta hallon!







w o r k s o n g








Let me take you by your hand, and lead you through the streets of london.



London 2009

Jag hade gjort vad som helst. Verkligen vad som helst.

Yesterday's paper is telling yesterday's news


Foto: isabelle k with a big K

Jag ska börja totalstrejka. Från allt. Tillochmed min lilla rumpa. För den ska nu för evigt vila på denna fula ikea-stol. Inte för att det är något fel på Ikea-stolar. Bussar är sena, mina hemliga och "snabba" genvägar är insnöade och sen är det inget mer. Dock har jag haft en supermysig eftermiddag med min vän och själsfrände Klös. Assisterar henne med hennes PA. Jag har inte ätit något sedan frukost och mina riskakor är nu slut.
Ni förstår vad som kallar.


m m m m








ÅH när vi fick reda på att det inte var någon skola igår. Trodde aldrig jag skulle få ut något av den här snön. Isabelle kom hit och vi kollade sista minuten....billigt billigt.





PIER 29 CUE




S    a   r   t   o    r     i   a     l     i    s   t

C+M


Den OJ så eftertraktade Cimon och Michaela Forni. Sött som godis.

en skott.

Tillbaka till väderbloggen. Ähh, asså jag vet inte vilken färg ni har utanför era fönster men jag kan i alla fall knappt öppna ytterdörren. Jag var en ädel kvinna och hjälpte min far att skotta uppfarten förut. Snel. Nu måste jag klara FAS BEEEEE!

orbiting


Nu skall jag undersöka en knöl på min hand som jag haft ett tag, undrar om de kommer ta bort den! Fan är ju mitt partytrick jue!!



Grey tired and mean






Men fan vad jag är hungrig. Somnade i tid igår för en gång! Snöade mer igår:/ Gud vad denna blogg börjar kännas som en tragisk dagbok....idag snöade det...idag igen, ah idag igen.  Om någon vill veta detta årets kilmatförändring kan man läsa denna blogg. Får sluta skriva om vädret.
Fasen bara det är fint på min födelsedag, 1 månad kvar. Köpte en vårtröja igår för att liva upp mig själv lite.






fire and signs



Åh jag älskar att vakna mitt i natten och kolla på den som ligger bredvid.





BLOGGY TIME!


YES! Körkorts böckerna är nu lagda åt sidan. Tack Gud för det. Jag har inte haft någon dag idag. Ärligt talat. Jag gick upp. Åt frukost. Mannen tvungade mig att se den hemska skräckfilmen som jag totalvägrade igår. Gick till bilskolan och var där i fyrafucking timmar. Riskettan är låååång, mina damer och herrar. Jag har som sagt slängt bort en av alla mina värdefulla dagar i livet idag. SCHOOOW! Innan mina små blå slocknar ska jag titta på vänner och äta en kvälls macka. Inte fel!

bubbelibubb

BIGBLACKHOLE

Älskar tanken av att jag, vilken minut som helst, kommer att krypa ner i en varm säng med vita lakan och duntäcke där en het, svettig man väntar. Nej, skräckfilmen heter drag me hell och jag kommer att spendera mina sista minuter av mitt liv med händerna för ansiktet och en kudde för magen. Tur jag har mina malteesers. Och den heta mannen är med endå!

Om jag fick välja min unge



söt!

h e a l i n g




Har svettats med min kvinna i sängen inatt. Studentplanering och midnattsprat...gillart´.
Nu mat sen till J!

Ted G.



Det finns en annan värld
Det har jag blivit lärd
Som är bortom all framgång och fattig och tärd
På en solstråle kan jag kanske leta mig fram.
Solen stannar till i Ramanagaram.


slim slow rider


Min mamma är hemme från spanien, det känns bra. Har precis tryckt i mig en jordgubbs apelsin mynta smoothie. Har också varit på apoteket och köpt vitaminer! Kan inte säga att mitt nyttiga liv börjar nu för jag har alltid ätit rätt men lite tillskott är inte fel att peta i sig.


varje ögonblick.


Jag har haft en helt underbar helg. Tror föresten jag har världens mysigaste pojkvän. Ärligt talat!
Pussa på alla extra mycket idag! Eller varför inte varje dag!
/B

kärlek kärlek kärlek kärlek


Kul att man kommer till elgiganten och killen som såg ut som en pj emo skall visa min far "BÄSTA LJUDANLÄGGNINGEN EVEH" tar han fram sin iphone och sätter på den kallaste techno så det dunkar i heeela lokalen. Det är i sånna här situationer varken min far eller jag kan hålla oss för skratt. Kul att jag svimmade i duschen igårkväll också, rev ned en hylla och grät i en minut eller två, Hah ja gud. Nu dusch och middag med min man.









snowracer.

Vinter OS är underskattat. Främst av det kvinnliga könet. Satt precis och zappade bland kanalerna och fastnade framför denna otroliga sport: puckelpist. FRUKTANSVÄRT GRYM SPORT! Och tuffa tjejer. Blev jätte avundsjuk men mest inställd på att jag en dag också kommer vara med i puckelpist OS.

klöversnoa



Ligger här på en kall och trött söndag aka alla hjärtans dag! Hoppas ni skall göra något med er älskade vän / man!
Detta blir kortisinlägg eftersom min mage cravar efter frukost! Hörs sen.






TÅRKKA

Hejhopp jag är tillbaka som en snopp.
Nu är min blogg-torka över och jag kan äntligen ta mig i kragen och lägga ner mer tid på vettiga saker. Hrum.. som att blogga..eller serien Vampire Diaries. Jag är fast. Besatt. Och allmänt kär. Se den.



vulva







Ahh hemmaa. Har Städat lite och börjat sakna min mor som är i spanien denna vecka. Var på freeport med J igår i kylan och sen for vi hem för middagsätning med far min. Maj kom förbi och mös lite också:) Nu läsning och väskrensning! Om någon vill ha det bubbelgummet som sitter i botten, hör av er.









Second



Trög dag!
Kom hem till en peppande pappa inför super bowl sunday. Får se om jag orkar se detta. Var hos Bella igår och korkade upp skumpa utan större anledning. Nej vi på västkusten är inte så som det faktiskt låter, det var bara min far som prackade på mig denna när jag bad om en sketen flaska rötjut. Kom hem till en varm säng med en varm man i. mmm
Nu skall jag ut och gå, sedan plugg!

Pussad!





Andreas Grega


fait accompli

Jag kan säga att även om denna vinterdeppen varit kvar ett tag så har jag delat den med många nära och kära. Han säger att han aldrig är med i bloggen, men han e med mer än han tror. Att bli glad när man ser en människa händer mig ofta, men med denna personen är det annorlunda. Tro inte nu att detta är ett inlägg om bomull och blomster. Det är ett inlägg om verkligheten som slår en sekunden man känner sig trygg. Ett fullbordat faktum.










Pyrt!

Jaha det är bara onsdag. Var hos min syster igår och tiggde mattehjälp, bra gick det allt. Nu har B b-friend haft spelning med Simon H och det var så fint så. Nu är jag trött och vill hem och ta ett bad, aahh vad skönt det hade vart!


RSS 2.0