BLOGGEN


TILLABAK

Åh ni störda människor...

Tillbaka i bloggandet, ber om ursäkt men plugg, balkommitte, studentplanering etc.. har kommit i vägen. 
Det är första gången på länge som jag faktiskt inte har någonting att göra. Har alltit spenderat varje söndag till ångesten av att plugga eller att jag inte pluggat. Nu är det slut på det. Det är slutet på en epok som varade i tolv år!

Kommer sakna allt och inget!

Igår var vi först på pianobaren och sen hamnkrogen, kom sent gick tidigt.
Nu skall jag till staden och sen fira min mor!  J och A är i Barcelona...äckligt tankade antagligen.


Puss

I pluggets pauser



JAG. KAN. INTE. SLUTA. SKRATTA.
i.k

kanoners

SJUKASTE KVÄLLEN!
Orkar inte förklara. Nu har jag städat lite, fint blev det kanske inte meeeene men. Satte mig på Karma med J i eftermiddags och pluggade. Sen for jag hem och nu sitter man här. Imorgon skall jag på modevisning och sedan efterfest på Lorensbergteatern. Bilder kommer att tas och jag hoppas av mig. Är inte tjejen med kameran i 9 fall av 10. Hoppas ni njuter av det lite blåsiga men soliga vårvädret. Puss




C






k ö p e n h a m n





Hej alla!
Detta har varit kanske den roligaste helgen på ett tag. För en vecka sedan bestämde vi oss för att erövra lund till valborg. Lund blev dock till Köpenhamn och så bar det av i fredags. Bilresa, och sen utgång. Denna natt skulle nu spenderas i bilen på en parkering. Jag och J där bak och maj o eric där fram. I mitten av natten vaknar jag av att bilen står och lyser. Vi försöker desperat väcke eric för att stänga av dom. Detta slutar med att eric fastar med foten på tutan och den tutar i ca 10 sek.

När vi vaknar på morgonen startar inte bilhelvetten pga av batteriet. Vi äter frukost och går på stan, hittade en tröja på cos jag inte köpte hatar mig själv nu. Köpenhamn vistelesen slutar med tre svenskar som gapar skriker, och puttar en bil längs gatan medan eric försöker starta. När det väl startade var det skrik och bamsekramar och sen hemgång.

Fin helg med fint folk. Hoppas ni hade en fin valborg. Puss




söt kung

Flott. Carl XVI Gustav som flottist på Älvsnabben 1967.  Foto: Scanpix



Jag tror inte ni vet det, men jag är tillsammans med en kändis.


foto filip johnsson

Nu bokar vi en resa till Tunisien!
i.k

"Om man står med ett ben i det förflutna och med ett i framtiden, då pinkar man faktiskt på nuet"









Torsdagen var en fin dag. King Kong vintage hade förhandsöppning samtidigt som Josephine hade en vernissage för hennes fotografier. Underbara människor var samlade och det var ett fint sätt att avsluta april på.
löve
i.k



Kanal 5 utvidgar

Vi välkomnar boysen in i bloggvärlden. Kanal 5 har haffat Andreas Wijk, otroligt snygga freestyle åkar'n Jon Olsson och Pär Lernström. Ojojoj.. det här blir bra!

i.k


RSS 2.0