[x]


Mää hähä! Eftersom min mobil dog utan mitt vetande somnade jag framför let's dance igårkväll och utång var ett minne blott för min del. Usch, jag har börjat bli en sådan där sorglig typ som aldrig tar sig utanför dörren. Som har påsar under ögonen och måste sitta med solglasögon framför teven för jag tycker att den lyser för starkt. Men redan ikväll ska vi försöka ändra på detta. Min gamle vän Louise från förr har fyllt 19 och detta ska firas med det äldre gänget. Vad jag minns från förr så är en rolig kväll bara förnamnet för dessa damer!
VÅREN ÄR SNART HÄR!
/I to the K

G A M E - I T


Sitter och skriver högtidstal! Fint. Hade den mest sjuka drömmen inatt...ni skulle inte tro era små öron tss. Igår var jag och hittade min klänning till den 25 e. Känns bra att vara i tid. Igår kväll kom Jossan över till två pannkaksätande barn och vi fotade till hennes projekt...kan nog bli fint. Har en hemlis att berätta- kanske gör det imorgon.


L   O   V   E    C











S e g








Visningen är över och i skolan sitter man. Det gick jättebra igår, alla gjorde ett så bra jobb:) Förutom att jag ser ut som sju svåra år på varje bild. Hade svårt att asgarva för 150 pers igår bara...tss

Bellan fick sitt körkort och Ullared står på listan över helgsaktiviteter. Shampo 4.90. Är sä jäklans förkyld- jag låter som västkustens mest framgångsrika knarkhora. Måste ha mat i magen innan jag lägger míg ned och dör. Efter skolan blir det stan med systra mi. Åh hoppas solen tittar fram.


majoanna.blogg.se


foto josephine torgersen

FUCKERS!! Jag befinner mig numera på vägarna. De asfalterade vackra vägarna med små sträck på. Oh! Jag tog körkort. För två timmar sedan. Jag är så lycklig. Så glad! Och jag hoppas ni ska på Maj och Annas modevisning ikväll?! Kl:19 på Elektronen i KBA. Be there or be [ ]. Frugan ska ju catwalka!
Hur som haver så ska mina klackar ska trycka ner gaspedalen för första gången och köra dit så ring om ni vill ha party helt enkelt!

i.k

vanillascented






God morgon!
Skall snart iväg för rep med tjejerna men skall först avnjuta en frukost och lite plugg. Kollade på efter tio med Cimon när jag slog på tv´n i sängen imorse. Han berättade om sin pappas som sitter i fängelse och hur det påverkat honom som person- måste säga att han inte är så dum som han ser ut.

För en vecka sen gjorde jag om mitt rum, städade ur ganska mycket för kanske ev flytt i framtiden. Pappa och jag for till ikea för ny garderobsinredning. Hittade så otroliga mängder kläder! AHH så mycket fult man har orkar inte. Skall ge allt jag har till osh och simon till butiken och köpa nytt.

Puss







p r e t t y - o b j e c t








Maj och erik kidnappade mig och jocke en trött söndag och vårfikade:)
Nu skall jag ta mitt pick o pack och gå ut genom dörren>: puss






i - a m - j o h n


Bild Josephine Torgersen









V m

Måndag morgon, skall vara på elektronen klockan ett till fan vet när på kvällen...skall bli spännande.
Kollar igenom vouges bloggar på internet och jag kan inte hjälpa att inte tycka om en enda. Hur plana och tråkiga som helst. Flahnildspel och andra hightech funktioner....men så är det ju vouge också.



Ses sen...puss

l i l a c ´s












v å r - s h ö n h e t

Arched Angels: autumn/winter 2010 beauty trend      




Minimalism Continues: autumn/winter 2010-11 beauty trend      




Lips Stick: autumn/winter 2010 beauty trend


f r a n k - d y n a m i t e

I går var vi i kungsbacka och såg våra pojkar spela...oh vad bra det var! Ni hittar deras myspace i vänsta kanten längst ned:)
Efter detta drog lollo jossan jag och bellan och axel till anal-llamas, halvkul kväll. Gillar inte det stället alls faktiskt.







M i n a - h j ä r t a n



Hej tillbaka efter en fin helg! I torsdags fyllde jag år och detta firade vi på soho i goda vänners lag. Tack alla mina älsklingar för fin kväll!


I slutet av kvällen togs min kebaboskuld......gott var det också vill jag iaf minnas;)





1 9 - n ä r a - d ö d e n

Måste börja denna morgon med att tacka en av de finaste personer i mitt liv, han står mig mycket nära- han är min man!! Älskar dig mitt hjärta.

Sen så har inte klockan än slagit tolv och har redan fått o så många fina gratulationer:) Tack godningar!
Ikväll kommer vi nog allt fira på sohos övervåning så kom förbi om ni är stan!



Tack och puss!


                      

C












MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


p u s s y o l e

Från första början tyckte jag att reklamen inte gjorde ett jota jämfört med den tillgång musik man faktiskt fick på spotify. Idag kan jag mörda den som kom på tic tac reklamen!!!"!"½!"!
Nu skall jag plugga religion en timma eller så:) Hoppas ni ringer och sjunger vackert för mig imorgon! Puss











C

W a s - i t - i n - m y - h e a d

Ibland längtar man tillbaka till den där morgonen när kravet  för dagen var bara fötter och ett leende på läpparna. Dom mornarna är snart komna och leendet därtill.





Kan inte se vilken hamn det är.

E l l e - e s t - s i







C






V å r - k y s s t

Har nu gjort om här lite på bloggen!

Imorgon är det världens bästa dag för det är min födelsedag! Tror vi kommer befinna oss på soho denna kväll. Ikväll ska min man laga middag och vi ska fira med päronen eftersom det inte hinns med på torsdag. Gillar att våren hann komma iaf. Nu lunch:) 




Här kommer den nya Twilight trailern, kan nog bli bra!


C


ååhåhåååå

http://www.youtube.com/watch?v=GQ95z6ywcBY

Titta och njut mina vänner. Kan vara något av det bästa jag sett. Jonas Åkerlund är ett geni!
i.k

working nine to five

Coldplay Globen 2008


Säg något jag inte gjort idag. Ätit kanelbulle. Köpt säng! Städat. Ohboy vad jag svettades! Pluggat. Och nu har jag duschat. Endå otroligt mycket. När håret har torkat ska jag hoppa på första bästa buss (samtidigt som jag väntar på att A to the B to the C ska ringa - vilket betyder att jag kan vänta i all evighet) till ett hus där mannen min bor. När han kommer in till sitt rum i natt efter att ha rest en lång bussresa från Norge, kommer jag ligga där och sussa. I hans säng. Rosenblad är en tanke men de beror på ifall de har några på pressbyrån.
i.k

s o l - l a g

Har inte gjort ett jota idag! Vi har precis ätit lunch som bestod ut av 70 % fetaost mmm. Nu ska jag plugga rättskunskap och hitta en outfit för Irak:)
Imorgon blir det skola och sen fika i stan, hoppas det är lika soligt då så man får ta på sig solbrillornaa!




Å r e t s - m ä n !

Hej kära läsare!
Denna vecka har varit kaot med förkylning halvt stukad fot och massvis med plugg. Både projekt och FN skall vara färdigt. Man känner också hur dåligt med mat man får i sig när man stressar, äter jättemycket eller jättelite. Detta resulterar i sjuk matfrossa på helgen.

Igår var jag och Maj ute i stan. Hade verkligen tokkul. Johannes hade iaf roligt tror jag! Synd att jag är så nedrans dålig på att ta kort bara....har mina stunder. NU plugg Snart mat Sen film. 

Hoppas ni får en fin lördag:)


6

C











 

 


RING OF FIRE

 

nej, nu klarar jag inte detta längre. jag måste höra johnny och june sjunga på riktigt. Walk the line. PLAY!


It Ain't Me Babe


Kate&Pete

Jag har Johnny Cash- feber och har precis kommit från frisören. Lägtar efter han med stort H. Dot.
i.k




 


boots with the fur ladies and gentlemen


Eftersom jag inte har ett piss att göra och det enda som kretsar runt i min hjärna är hur mycket snor en människa egentligen kan producera under en förkyldning, beslöt jag mig för att ta reda på frågan vi alla, någon gång under året, ställer oss.
118 100 svarar såhär: Det kan ta slut på snor, dock inte permanent utan kroppen producerar ständigt snor. När man är förkyld eller sjuk på annat sätt så producerar kroppen fler vita blodkroppar för att bli av med bakterier, vilka sedan blir till snor i näsan.
Medan Wendy 63 år från Norberg säger såhär: En hjärna kan producera exakt 3,2 kilo vid en lagom förkylning.
i.k

RSS 2.0