FJÅNG

Så, tack! Puh, jag är hemma efter en helt sjukt lång dag. Efter att tåget från Stockholm anlänt i Götet åkte jag hem till huvudAXLARknäochtå och lagade äcklig wook. Men vi var nöjda ändå! Imorgon smäller det riktigt iallafullafall!



Nejmenjahaaaaaa

Hej o hopp!
Sitter och datanördar efter en lång och varm dusch:) Går en jäättedålig rulle på teven som jag måste titta på endå. Var på k mas idag första gången på mycket länge. Tog en fika med maj eric och mackan:) Fint som snus!
Har lite grejer på gång också;) heheee..hemligt de




Nu växer det äpplen i min trädgård!! Ska göra en äppelpaj till Bellan kanske om hon inte får smisk av Axel.




Randig tröja från Weekday, tights från AA




Puss godnatt. Hoppasdintågresagårbraminälskling!


Artificiella dagar

Idag var det plugg som stod högst på prio listan jag gjorde i ren kvällsdepp. Majsan kom instormande för att hitta något förföriskt, känns bra att hon i naturens lag kom till min garderob iaf. Sedan for vi in till staden för en kaffe:) Höstkvällar får gärna rulla på i denna takt:)


'








Maj hittar ni på majoanna bloggen:) Lite mer känd än denna...heh




Bodybox

Kom precis hem från en kväll hos systra mi. Jag och herr Bergqvist for efter en kaffe på stan upp till johanne berget och ställde oss i köket och lagade pizza på sconesdeg. Ibland blir det bara bra liksom. I kylan for vi hemmåt:)



Dagens låt: Against the Grain


Kortisinlägg jaaah vet




Status

Dagens humör: soft, riktigt soft.
Dagens borde: åå inget alls! Har ju looov!
Dagens frisyr: fiskben, yesbox i löve it.
Dagens klädsel: acne och raggsockar, t-r-e-n-d-y.
Dagens planer: tåg mot huvudstaden i tre tim. Käka god tågmat, läsa igenom alla modemagasin som finns + (självklart) Lycka! av Dalai Lama, komma hem till mitt andra hem och börja njuta.
Dagens materiella vill ha: maltesers?!
Dagens längtan: sol! What the hell are you???
Dagens fundering: visste ni att ett riskorn har fler gener än människan?
Dagens tråkigaste: att det är fult väder.
Dagens personer:
min syster som är allmänt söt idag! 'Bellan du är söt'. Jag dog lite inombords.
Dagens roliga: att jag ska åka tåg!! aaaaah längtar!
Dagens låtar: http://www.youtube.com/watch?v=37rBTst0Bsc&feature=channel och http://www.youtube.com/watch?v=CL2LYLbaQ3Q&feature=channel

LYSSNA OCH NJUT

Puss och kram fastna inte i någon ram!

/BULL


Vardah

Blir lite mobilbloggning så här på morgonkvisten. Har A dag men sitter på skolan och pluggar endå, för att bli av med alla osamkliga skuldkänslor för att jag inte pluggar. Igår blev det te och macka med en gammal vän och sedan cheesecake ätning hos min man som splade José låtar för en halvt sovande Clara i soffan.
Kollade på Roast på Berns och det kan ha varit det mest pinsamma och tråkiga jag varit med om på svenska televisionen. Rent av krystat och ..??! Ja fy









TRUE

 

LOVE


Sjuuuuukt sugen

på vaniljte. Men nejdå, den trejde koppen för dagen får vänta för jag har lots of plugg. För första gången på en vecka typ och det känns hemskt. Som ni märkt så har jag och min vän börjat blogga igen. Fråga mig inte, jag är en svans som vanligt och bara hakar på. Mysigaste förmiddagen med mysigaste pojkvännen i det bästa vädret kanske! Ojojoj vad jag är dålig på detta. Nej, plugga gör jag bättre. Men en rolig sak som jag kan berätta är att jag somnade kl 20 igår kväll. Sov tot 12 och en halv timma inatt. Sjukt trött fortfarande.
De hänger ju inte ihop?




Sen ska jag se på Factory girl. Kan vara en av de bästa filmerna jag har sett. NÅNSIN.
Pussmussklussfluss från bellibull

Fredagsdrafting

Då var et fredag:) Detta skall firas med en skoldag, kort en dock och sedan hem för lite städning och sedan go kväll hos Simón. Kvällens tema är dock hemligt eftersom min älskling fyller år! Har inte ringt honom än men skall göra detta snart. Kanske anna och kakan får bakgrundsjunga ja må han leva. Jaaaa värt att tänka på jaa.
Vill inte ens prata om vädet idag..

Igår var jag hos syster och mac. Anna lagade muffins, jag åt frukt och macke spelade country music för oss. Kvällen slutade med kvällspromenad i kylan med pluttis. Tokmysigt:)
Kom dock hem vid elva då jag var för trött för att tänka och somnade på sekunden!

Nu har jag snart matte och sen företagsekonomi. Imorgon kommer bilder upp på kvällens alla händelser:) Skall försöka i alla fall, heehe

Systrarna Olsens coffee table book

Läste systrarna Olsens Coffee table book. Go va den!









På med ullisen!!

Sitter här på en sketen onsdag och fb battlar med en söting. Paret bredvid mig strular också, vilket får mig att spy på platsen. Oj nu tittar han på min skärm, hoppas inte den smygfeta killen med fula puma skor tar det personligt. Kanke hon och hennes tjejkompisar sprider ut vilken totalt efterbliven samhällsbrud jag e jag e. ajaj akta mig e vad jag ska göra.

Idag var dagen då absolut alla löv föll. Jag går till skolan och över regnar det löv, fundrade på om det satt en apa i trädet och hoppade.
Idag kom ylletröjan fram också. Ull-varmt sticksigt och lukten av tomten. mmm


Nu åker min buss      puss




                     









LYCKLIG

Min sista dag på jobbet var helt underbar! När jag kommer hem så är Nigel frisk och kry också! Nu vankas det ett bubbelbad, David Bowie och ett telefonsamtal till Cis. Efter det bio med en mupp.

I


::Draft 13.41


Har en tokgo hemmadag idag kan jag säga. Jag och mami har legat i soffan med en kissemiss och kollat på film. Mamma e dösjuk och ska till Italien på Onsadag. Henne ska vi allt få frisk. Bella gav henne Bellemissens dunderkur!

Dagens Outfit!!!!!!!!!!!!!!

- Skidunderställ
- Dunmollor


Nu kommer bella, vi har mycket att diskutera!

 







Denna kaka är baserad på ett veckorevynrecpet som gick åt pipsvängen. Blev snabbt den gräsligaste kakan på Marstrand.



 


Draft: Okt. 4, 2009

Igår sov jag bort en hel dag, tog mig med Majsan sedan in till Kungsbacka Zity och träffade halva nolife regionsbor på samma ställe. Hade jag kul, njo. Kvällen slutade i misär men annars hade vi faktisk ganska så roligt. Tur att det finns vissa som börjar på J.

Idag var jag på Plantagen. Blir lite skrämd där. Känns som ljungelbubbla. Nu är klockan over the top och sömn är vad jag behöver. Gillar inte när det regnar dock när jag ska ha mitt lugn och ro. Klaga Holmberg borde jag fanimej heta. Hiheha


Hörs imorrn:)

Puss


              



Tänk så det kan bli



Gooseberry Lay & Co



Uppehåll kallas det för er som undrar.

I fredags var jag på Mackes releasefest  för Goosebery på 411 i Haga, Många skjortor blev sålda men ack så kallt det var om både fossingar och fingrisar. Kvällen började med syskonfika på chocolateriet vid grönsakstorget som alla borde besöka. Världens godaste äppel och fläder dricka finns där. Efter detta tog vi oss upp till johanneberget och lagade pasta i Annas kök. Med två sekunder hann jag med pendeln. 

                   

                    

                     



                            



C

RSS 2.0