Direkt ifrån en supermysig kväll



Never better

Marstrand paradis

Hej aallaa! Bloggar här i från Göteborgs kära Marstrand och har precis avnjutit lite mat med min Belle. Pasta och vin kanske en drink eller två. Nu kajjen och race-fest. Behöver inte jobba imorgon och livet här inte dåligt för stunden. Har blivit brun som en ...ja vad som nu är brunt. Havet ocb brännisar hela dagen lång. Världens godaste hamburgare och mycket och glada miner.Det är galet varmt och jag har bränt mig på en rödis på benet. ajjj


Nu ska jag stoppa bella från att skrika på vasttrafiks kundtjänst. Hörs snart igen:) Puss.
CLAAAAAAAAAAAAARIS

Nötter

Hej pojkar! Varför samlar ni er alltid bara på ett ställe? ja, just den här tide på året verkar öar som Marstrand och Gotland falla er i smaken. Själv är jag vittne till det första alternativet. Kan ni inte alltid ha den här brunbrända hyn, de färgglada shortsen, de sträva håret utav saltvatten och de snygga brillorna som bara ligger avslappnat på näsbenet? Alltid, hör ni det! Alltid!
Nötter ..

They say life's short, we say live it

JAAAAAAAAAAAAAAAA! Lyckoruset bara sprudlar inom mig och jag kan inte sluta le. Min första dag på Marimekko gick så förvånandsvärt bra att jag knappt vågar sätta min fot därinne igen. Kommer väl bränna ner hela butiken med alla doftljus jag tänder. Hoppas ni har lika fint väder som vi har här på Marstrand. Helt ljuvligt! Och bättre blir det! Imorgon kommer de bästa tjejerna och hälsar på mig!! Amanda och Clara tar ton i min lilla stuga och mormor lämnar mig för jobb inne i staden. Vad mysigt vi har haft - hon och jag.
A-C and I is here to entertain you all. Okey??
Puss på solstrålen (dag två också)
Bör jag  ortfarande skriva att det är Isabelle som skriver??

Som ett Marstrand skall vara helt enkelt

Med en lång dag bakom mig sitter jag nu i kvällssolen med  en stor skål med jordgubbar och glass. Helt okej faktiskt. Redan klockan åtta i morse satt jag på flyget på väg hem: Göteborg. Med flygbussen tog jag mig till Nisses terminal och därefter direkt till landet och vår stuga på marstrand. Här har jag spederat denna härliga dag med mormor. Vi har vart spanare och diskuterat olika..vad ska vi kalla det..gener! Tänk att man aldrig blir för gammal!
Imorgon är det jobb på Marimekko här på ön. Vinka vettja!
Puss till solen!
I

Nu säger jag adjö

Min sista dag i Stockholm är kommen och jag har nästan gråten i halsen. Staden börjar faktiskt växa mer och mer i mina ögon. Trodde aldrig att jag skulle säga detta men.. jag gillar faktiskt Stockholm. Det tog mig bara sex år att komma på det!
/ Wannabe-Stockholmar'n




Jag och min Nigel

Vi rappoterar just nu direkt från Sveriges stolthet. Med min vita lilla baby i knät sitter jag och tittar ut över Edsviken efter en lång och slitsam arbetsdag. Wow, vad jag har längtat efter att säga så! Men jag kan ju inte låta bli att störa mig på stockholmarna som inte har något annant än botox i ansiktet.
- Du förstår väl att att ni inte kan hänga kappor som inte är på rea på reaställningarna eller?!
- Oj, ursäkta den måste ha hamnat fel efter att en annan kund provat den.
- Skyller du på någon annan nu?!

Herregud kvinna, sansa dig!
Puss och G'natt!
I






En vanlig dag!

Is this your car?...no it´s my baby

Hej alla lejon och apor!
Spenderade natten a la Belle´s plaza med film och fniss..
Nu har ungen åkt till Sthlm och jag till mindre glamorösa Fjärås. Ätit hallonpaj och planerar nu min vecka. Ska nog åka upp spendera en dag eller två med min Belle!


bild-34

bild-32

Bilder, stureplan.se C.G




Snöblandad sol

ÅH! Solen lyser och baby är på väg hem till mig. Skall nu snabbt hoppa in i duschen, äta grillad kycklig och sedan ska vi kura upp oss i soffan med marsmellows (hur stavas det egentligen!) och en urmysig film. Mycket snack om gårdagen ska  också hinnas med.
Min väska ska packas ännu en gång för imorgon går lasset till Stockholm för jobb. Rikigt roligt! Men min lilla vita är självklart med mig, som om jag nånsin skulle kunna släppa en teknisk pryl!

Såhär såg gårdagen ut från våran synvinkel. Tänk att vi aldrig kan ha en dyster stund ihop!
Tjoflöjt!
Isabelle




Min syster









Underbara du!
Isabelle

Hey Hi Helloooooo

Heeeeeeeeeeeej igen! Hemma igen och det är ingen mindre dag än midsommar! Kvällen kommer att bli superenkel och supermysig! C kommerr snar att anlända hem till mig och då vankas midsommarkransar, sill och nubbe, visor och bara oss själva. Så härligt enkelt! Det stora gråa molnet närmar sig utanför mit fönster men icke skall lite regn försöra denna härliga dag.

Igår anlände jag till Arlanda flygplats med en 24 kg tung väska i bagaget och fortsatte sedan min färd på en flygbuss till centralen. Därefter tog jag tåg till Götlaborg och sedan ännu ett tåg till Kbakca där min padre hämtadet mig. Hela resan tog nog drygt 12 timmar. Men här sitter jag nu ialla fall. Ont i örat, pjamas på och duntäcket upp till öronen. Som sagt, midsommar!

Ha nu riktigt trevligt ikväll! I will!

I

DE NI!

Trodde faktiskt inte att jag skulle hinna med ett till inlägg innan jag drar. Men tiden verkar vara min vän idag så varför inte. En väska, så fullproppad att jag inte änns orkar titta på den, skall jag släpa med mig på både buss, pendeltåg och X2000 denna afton. Why not liksom? Inga ledsna miner på mina läppar inte!

Idag var det skolavslutning och det var dags att ta farväl av nära och kära. Någoting med skolavslutningar känns inte bra. Visst är det mysigt när klassen bjuder på kakor, rektorn babblar och kören sjunger om blomstertider men usch nej! Anyhow så är jag väldigt ledig just nu. Typ jättefri! Inget jobb. inget efterhängsamma tentor, och inga måsten. Love it!
Japp! Då hörs vi inte på en vecka då. Sniiice! Min älskade Clara är en god entertainer så hon kommer garanterat att hålla ställningarna. Sjutton gubbar, jag saknar henne redan!

Au revoir.
Bellebullen

Resfeber.

En van resenär borde vara van vid att packa. Men nejdå. Alla kläder ligger som en hög på sängen och jag orkar inte lyfta ett finger till. Under mina 2 timmar av packning har jag kommit fram till att jag har alldeles för få shorts, att jag måste rensa min garderob (IGEN!), att jag bara äger en "helt - okej" bikini, att jag är för blek för att vistas bland kåta fransmän OCH att jag som vanligt måste hoppa på min resväska för att få igen den. Men det tillhör ju semestern! En kvinna skall ha med sig för mycket packning. Franska rivieran WHOHO här kommer jag!
Imorgon är det skolavslutning och därefter tåg direkt upp till Stockholm och min moder.
Nu ska jag packa mer!

puss, Isabelle



kom igen!

Är på ett sådant stojigt blogghumör just nu. Men frågan är: Vad ska lilla jag blogga om idag? Mitt liv liknar just nu en vardaglig människas och min åsikt om att skolans sista dödsdagar är sega och långtråkiga utan alla treor, är just nu delad med ungefär halva Göteborgs befolkning.
Kan det inte bara vara torsdag imorgon så kan jag sitta på mitt älskade tåg på väg mot hufudstaden!
Här på Källåsvägen skall symaskinen fram. Tänkte nämligen sy in ett par svarta cheap monday byxor. Mina små svarta har dessvärre töjt sig nått fruktansvärt så nu måste stuprören förbättras - enkelt gjort! Träffade en vän till en vän härromdagen och hon hade klippt fräcka hål på sina byxor också. Ungefär som Acnes senaste vita jeans
"Like-knappen" på fajsan är tryckt!

I


never give up on the good times

Jag har återhämtat mig från en dag som tog andan ut mig. Vilket tjat det har varit om den dag som är så betydelsefull! Därför är den värd att tjatas mer om. Men jag behöver bara beskriva den med några ord till. Helt underbar och tack för att ni finns och förgyller min vardag. När jag runt åtta tiden vandrade över fotbollsplanen påväg mot min gråmålade villa, kunde jag inte låta bli att tänka ett steg längre. Steget jag absolut inte ville tänka på. Dagen var ett farväl och en dag att önska alla sina kära lycka till på sin väg genom livet. Alla väljer vi olika stigar, och alla tar dem olika avfarter.
Men samtidigt log jag där jag gick. Jag kan ju alltid hålla deras händer under färden.

Imorgon styr jag mig själv mot Strömstads trakter. Min kära kusin skall konfirmeras och detta skall firas med stort kalas med släkt och vänner. Kanske något av det bästa jag vet.

I


tack för att ni är så bra!











Too cool 2 dance, Coffee?




















puss på er
I


Student, slutet på ett tidevarv!

Ja nu är det över, end of an era!
Eller så är det första dagen på resten ut av flera liv här i Kungsbacka:)

Igår var det student och självklart var jag och bellebullen i självaste vimmlet. Champagnesprutande, blommkastande fulla studenter på tutande flak i hela innerstan!!
Dagen började med frukost hos mig, med champagne jordgubbar och melon.
Det regnade och var kallt men vad gör det en dag som den. Efter en fika på karma tog vi oss till Vässingsö för att fira vår älskling som nu över en dag plötsligt blev stor. Efter att ha liftat ut till huset blev det tårta vin och mat lagad av Åsa!

Sjungande, tal av mig och bella, presentöppning och ett farväl till Coffe som sedan drog till hamnkrogen! Vi tog vårt pick och pack och åkte till amanda där vi avnjöt en kväll på hennes altan. Sedan utgång i lillstan. Det var ganska lugnt och hemma vid två åt jag de sista jordgubbarna.
Nästa år är det vår tur!...då ni
Räkna med råttsorkar!!!

Idag är det nationaldag också, detta ska firas med plugg och sen utgång ikväll på trägår´n! Då ska jag ha med mig min kamera är tanken. Vi har ju liksom i omgångar lovat er kort.

Eftresom Isabell är parten i denna blogg med kameran för tillfället har hon dokumentarat gårdagen och kommer med en eller fler godingar!

Hoppas ni får en fantastisk nationaldag!
Vill tacka mamma Åsa och pappa Lars Göran (lasha) för en jättefin dag med god mat och underbara människor!!






/ C


loves



 

  

"When you get sad, stop being sad and be awsome insdead"
- Barney Stinsen

I

bomfalleralla - läy

Ni anar inte..nej, ni har inte en aning om vad jag gör just nu. Just nu äter jag kanske världens godaste tårta - trots att jag är stans största nej-till-tårta-sägare. Prinsess- och jordbubbstårtor, släg er i väggen. Det här, mina damer och herrar, är Söta-Bellantårtan! Med en krispig botten av pajdeg fylls ännu ett lager utav tunn choklad med sedan ett tjockt lager hallon och sista men inte minst ett alldeles gudomligt lager utav maräng! M-hm just det!
Jag har haft så roliga dagar på sistånde att jag snart börjar känna mig rikigt bortskämd.

Gårkvällen var suverän as usual och natten blev lång med snack om det förflutna och om den tiden vi är på väg att gå igenom just nu. Underbara tjejer! Puss I

He loves you

Medan studenterna bara ramlar av flaket sitter jag och många andra gymnasieelever fortfarande inlåsta bakom kalla betong väggar. Men det gör inget. Jag är glad ändå. Mungiporna vill liksom inte ge vika när man tittar genom allas studentbilder på (självklart) Facebook. På fredag är det kungsbackabornas tur. Ohboy, vad tårar här kommer att fällas. Tönt, jo kanske det, men sant..så sant. Nästa år känns som ett klockrent år. 2010 ser så fint ut, så smak- och stilfullt. Nästa år är klockrent.

Ikväll fyller en vän till mig 18 vilket skall firas. Överaskning för henne förstås.
Imorgon är jag ledig och då ska jag fördriva tiden med att finna student present. Eller rättare sagt en affär som säljer den present jag vill ha. För jag vet precis vad jag vill ha och det är klockrent. Ordet klockrent är väldigt klockrent nu.

Hoppas solen lyser över er och att ni inte blåser bort i vinden som jag gör. För Clara, jag är vind nu.

I 

Nattbloggi´n

Jaha!
Nu var en del av pluggandet överstökat och rummet mitt är lika varmt som en hydda på bahamas! Med håret en knut på huvudet och en spotlight i ögat känner jag att dagen har tagit ett slut och nattmössan känns mer relevant än naturboken. Klockan tickar på och jag vet att den tid jag spenderar med datorn på magen och telefonen i örat, kommer jag ta igen i morgon bitti medan min buss kommer fara förbi.
På fredag mina vänner kommer det hända mycket roligt, men också många tårar kommer spillas. Våra kära treor kommer kasta mössa!

Puss och godnatt

C






WOW!

Barn! Jag hopppas ni inte glömde mamma igår. För min del var det nästan mamma som glömde mig. När jag ringde mitt telefonsamtal till Mallis svarar en förvånad röst: "Va? Var det idag? Åh, tack älskling"
Man hänger visst aldrig med när man är på semester!

Min gårkväll spenderade jag på resturant Ruckman's i Långedrag. En studentskiva jag sent kommer att glömma. Kvällen bjöd på mer än bara vin och mat. Skratt, dans och glädje, tills vi rullade fram vill jag lova! En pangkväll helt enkelt. Runt tre tiden på morgonen slängde jag mig i säng utan en tanke på att jag skulle till skolan några timmar senare. Lagom.

Nu är det plugg. As usual.
PUSS
I

RSS 2.0