JAG SVÄR


Jag tycker verkligen inte om historia A ..
Bull


UGH?


 

Förvånandsvärt vad det piggar upp att köpa nya underkläder till sig själv. Otroligt!
Paradise H ikväll mina damer och herrar. Jag vet ialla fall en som kommer sitta som klistrad framför televisionen. Kvällens höjdpunkt helt enkelt. Innan det blir det CV skrivning och historiaplugg.

Bull


Sitter och pillar lite baaah


 

Ganska ball att Clara inte kan stava mitt namn (se ovan) och jag aldrig kommer ihåg hennes födelsedag.

Måste titta på Idol-reprisen NU!

 




291109

Idag skall det bli söndagsplugg för många av oss här på bloggen. Tänkte att jag skulle göra färdigt det mesta. Sen är det jul. Oj vad snabbt det gick ja.












                                                                                          C


Solid

Jaha vad roligt då kommer Hultsfred inte lägga ned. Kändes ju kul eftersom det är prio ett i sommar. Pratade prec med B också som intagit Marstrand med vapen och våld. Älskling ringde prec också och om jag blev glad av samtalet. Tydligen får dom bara sova 4 timmar, obligatoriskt festande sas det??






Sartorialist

Good Night















it was me

Är man sjuk så brukar man kunna hitta på saker att göra. När jag är sjuk ligger jag i min soffa och är helt och hållet nollställd. Min jul önskelista är längre än listan på saker jag gjort idag. Har dock gjort lite planer för nyår, eller jah saker jag absolut kan tänka mig:)!

Hittade en blogg också som heter "SANNINGEN OM BLOGGARNA" sjukt ball, sjukt ball.

Planen är också Lisebergs julmarknad bara för stämningens skull. Älskling min åker till Kirunna på Torsdag och min tredje hälft är i Bad Gastain. Vad gör man när man är ensam och skruttig?
NuE ska jag se Danny the dog, varfööör för den e grööm


Hoppas ni har roligt denna lördagkväll och inte dras ned av mitt sinneslag. NU ska jag ringa Maj.

Kramis yamis.












Snygg tjej med söta pms stunder. Love till henne!


HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR, BARA MAN FÅR ETT SVAR

YEAAAAAAAH
MÅNDAG, NY VECKA NYA MÖJLIGHETER
Man får en sån jäkla kick i baken när man står på stationen och så rullar det in bussar med blinkande displayer "äntligen måndag!" YES BABY! Rättare kan det inte vara!

Det är så tråkigt att läsa om det jag tänker skriva om nu men jag har så himla mycket i skolan just nu att jag skulle kunna skippa glass på en månad. (Det går inte!) Har inte ens tid för b-friend längre. DÅ har man problem. Jaja, veckans slut kommer iallafullafall bli en höjdare. Jag fyller äntligen 18. Som jag har längtat! Ska smida planer med min andra b-friend imorgon. Henne har jag alltid till för! Känn dig träffad A. POOOOOW!
Historia-, engelska-, skvenska- och religons böckerna ser väldigt äckliga ut där de ligger på mitt golv.
Men först mer glass!

RSS 2.0