2 U 4 ME





Bilder Filip Johnson


Godmorgon gullvippor!
Idag är jag trött som storken eftersom kvällen, Frank Dynamite till ära, var fin och ville inte avslutas. Middag på stan, och sen till sticky. Pojkarna va så fina. Drinkar och sen hemgång! Fin kväll:)

Ikväll ska vi alla på vernisage på King Kong! Skall släpa med mig kameran är tanken.

Puss hoppas ni får en fin dag.



aerius



Imorse var det uppgång halv åtta och springning i fint morgonljus! PLugg hela jävla dagen plugg ft. facebook dvs. Åt lax med mami och städade sen mitt rum från gamla drinkar och chipspåsar från helgens aktiviteter. Nu gick jag en långpromenad med majsan och planerade helgens biltur till Danmark. Nu har jag sprungit och skall ta en dusch och plugga igen! Ni hör ju vilken jävla mulle jag äe.

Lyssanar nu på Babyshambles av all skit och skall ringa i telefoooneen.

DAGENS TIPS

AKTA DIG FÖR PORR, CIGG OCH MÄN UTAN HÅR PÅ BRÖSTET





Ärta ut








så kan det gå när inte haspen är pö



ASSÅ jag är så glad! Sitter halvnaken i min mans skjorta här i sängen och kollar poirot. Gårkvällen var riktigt lyckad men fy fasiken vad trångt det kan vara. Om ni någon gång är hungrig stanna till på restaurant Rönnefjords och ät eves goda couscous sallad:) mmmm
 Nu projektarbete sen sova, imorgon LEDIG dock plugg och träning. Puss hjärtan små






c

MOSSA

GÅRDAGEN VAR KANON OCH JAG TROR INTE ATT NÅGON SÄGER EMOT!
Hatar när jag har så roligt att jag glömmer bort att ta bilder..
LÖVE TO YOU
ik

40 dagar kvar till studenten!



Hej alla hjärtan!
Nu har vi varit på mingel och blåst ballonger fanimej till dödagar! Hoppas alla kommer ha en fin kväll. ses där!






FREDLIG DAG

Jag har allmänt panik. Klänningar, frisyrer, pedikyrer, make up, make down. Nej jag orkar inte lägga ner tid på det längre. Jag menar ingen har väl nånsin skadats av en nakenchock? Då så.
Dagen tillängar vi åt plugg och kvällen till något mysigt. Film, maltesers och skitsnack.
Like music to my ears!!!!!



FINT

Min vän Amanda och hennes pojkvän Oscar har förlovat sig! Sånt tycker jag är så himlans mysigt:) Fina är dom.





Brandon i love u


Korsning

Oooooh är så hyper stressad men måste hinna hylla nagelacket Mavala. Detta under alltså!
i.k

lööööve me


the smiths





Kommer från bryggan där jag och mina flickor ätit ballerina doppat i mjölk och bestämt valborg! Kom hem för en stund sen nu och är så jävla tok hungrig!!!!!!!

Ah ser ifram mot den omtalade festival kollektionen. Kommer ju vara så himla fint förhoppningsvis. Saker är den att jag har fan i mej uppmärksammat varenda liten kollektion hm har ställt till med och det är få som givit mig positiv min. Garden var fin dock. Vi får se! Nu skall jag kolla förkväll äta mat och sen flyga in till stan igen.


C

F D













Den 28 April mina hjärtan blir det till och stanna uppe hela natten lång:) Frank Dynamite spelar på sticky!

 

g e n e r a l - s p e c i f i k



Sitter och skriver projektarbete! Jag och Bellan skall snart bege oss till studnetmötet. För er som går på Aranäs kommer vi nog sälja biljetter denna vecka. Nu skall jag ringa Danmark....hittat en klänning min faster skall ta med sig hem. Hörs sen. Puss

E g g - a n d - m i l k



Gott ställe om du vill äta brunch som vi gjorde här om dagen:)


B a n d - o f - h o r s e s


2010-04-17 - BAND OF HORSES från Trädgårn


2010-04-17 - BAND OF HORSES från Trädgårn



2010-04-17 - BAND OF HORSES från Trädgårn
Hej hjärtan små!
Igår var vi först och spelade kubb med gänget, folköl och bullar! Hemgång och sen Band of horses på trädgårn! Så jävla fint var det!! Träffade sen eric och maj på sence för drinks. Hoppas ni hade en lika fin vårkväll. Nu är det frukost i solen med min man och sen promenad med Maj! Ses


MUMMA


För övrigt så har jag en väldigt vacker vän! DET SLÅR NI INTE!
i.k

Klockers!

Folköl och Axel var nöjd.


Titta på den nöten.




HAR HAFT EN SÅN PERFEKT DAG ATT DET INTE FINNS PÅ KARTAN!
Dagen bjöd på kubb, brännboll, folköl och lyckliga människor.
Jag mår bra, oj vad bra jag mår!
i.k


Dobadam dibo

Tja, tjaaa TJAAAAAAAAAAAAAA! Nu har jag lagt ut massa gammal skit på tradera. Gå in och fynda vettja! Familjen ser på så ska det låta, själv väntar jag på solsidan. Nej , för det sista avsnittet var förra veckan! ÅH! Sånt kan jag få damp på. Något jag inte får damp på är Lars. Älskade filosofiske Lars! Idag visade han oss ett magiskt klipp. Jag blev såld.

 

i.k


S u g a r






Kom precis hem från en långpromenad runt Li med Maj! Underbarn solnedgång. Känmer mig nyttig nu.
Nu hämting av mamma och J. Sen dusch och te. 

kiss ma boo boo

Det är aska som flyger ut ur en vulkan på Island, så jag hoppas min mor landar säkert på landvetter ikväll från sthlm. Det är ganska tråkigt att blogga i veckorna eftersom det inte händer ett jota föutom plugg och slappa hemmakvällar. Har precis fikat med Bullen, oj vad varmt det var i solen man blir ju så glad! Fick isabelle att skippa lektion cokså..kunde hon gott göra. Nu skriver jag färdigt mitt PA, viiill bara bli färdig med skiten!!




C

lucky number

Dessa flickor går på min våning och har en egen hit! Älskar den verkligen!

C

t e m p o



Hatar att sova ensam.

Nu skall jag och min avatar pappa (han har svullet öga) åka äta mat. Love

h i t



Sitter och kollar på små orter i Italien. Skall ju bila ned till hösten som det ser ut nu:) Hitta en fin hamnstad kanske. Nu skall jag ringa maj för att gå se hennes fina tändeeer. Ställnigen is out<!!





M i n - k a l e n d e r

Heeejeee. Fick precis ett sms av vaktmästaren som sa att han hade min kalender som jag o så saknat! Han fick ett fint sms tillbaka. Har varit uppe i natt eftersom personen bredvid mig är sjuk och hostar. Är lite seg idag men tur är har jag med mig noblesse som jag knaprat på. Måste gå en promenix idag, enda motion jag fått den här veckan är när jag promenerade till onsala pizzeria igår....no good.

I helgen blir det plugg och band of horses på trädgår´n! Fina fiskpinnen! Hoppas på utgång efter detta.
Puss



E t t - t i l l - n o l l



Bild Joakim Bergqvist


Saknar vissa saker ibland under den mörka svenska dvalan.

d y s p e r e n n i a

Hej våren!
Satt uppe till två inatt och skrev mitt historia arbete:) Kändes dock idag, har varit lite grinig. Nu kom jag precis hem och skall trycka i mig mat. Sen blir det av igen!
 Just det- inte för att det här är en modeblogg men ibland är det kul att upplysa. Kollade igenom Lindssey Lohans kollektion precis (?) kan vara det tråkigsteee, säkert fint på henne då.




Soulmates.



Det blir inte bättre!


K i c k s t a r t - h e a r t




Kom precis från hamntorget med en kaffe med maj och eric. Solen brände i ansiktet:) Har idag varit och ätit tårta hos min lill kusin som fyller år!
Nu väntar jag på att någon människa i detta hus skall laga mat till mig.....det enda jag kan laga är pasta pesto...om jag har tur den dagen.

Solsidan förresten!!!!!! Har aldrig sett något bääättre. Måste få tag på alla avsnitt tv4 e så jäklans snåla. Felix Herngren<3



W h a t - 2 - s a y

Kul att man fått hem sin klänning till studenten från HM garden collection och skall visa sin mormor, då ens morfar skriker ut......ÄR DETTA PLAYBOY? SKA DEN VA SÅ KORT? 

Okej tänker man....gubben är närmare döden än plantan på mitt bord som fick vatten förra seklet.


SKA DU HA SÅNNA DÄR HÖGA STÖVLAR OCKSÅ UPP PÅ BENET?


Isåfall för att jävlas med dig..








E N K L A - D R A G




Igår var det världens finaste dag. Lunch på capuccino i solskenet:) Alla uteserveringar var fulla enda från järntorget till kungsport. En bäddad säng och smält påskyckling senare på eklandagatan tog jag mig hem. Tog mig sen till majbaj för vindrickning- kul att alla mina vänner har lagt av att ens ringa min telefon och ringer J ist. Glömde den faktiskt OK?

Är så jävla less på alla FUULA förslag på studentklänningar på bloggar och hemsidor, som jag hoppas att ingen lyssnar på. Nej det är inte okej med gräddbakelser i satäng i vanligt fall och dessvärre heller inte på studenten dumma människor.  Nu ska jag skriva projektarbete.

Här är jag och min bror. Och en fin hatt från Marc Broh....classy




PUSS





fanskap

Känns som jag skriver mycket vettigt dessa dagar  på bloggen. Enda jag faktiskt bryr mig om just nu är att få gjort allt äckelarbete så jag kan konsentrera mig på annat i slutet av maj. Hoppas ni alla har haft en bra påsk och njuter av lova!

Puss







pluggg plugg plugg plugg plugg plugg kyss plugg plugg plugg macka plugg plugg plugg kalsonger av plugg kyss plugg plugg plugg plugg rulle plugg plugg plugg plugg plugg blogga plugg plugg plugg mat plugg plugga bada plugg plugg plugg plugg



Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in the motherfucking reflection.









i.k


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


L å n g - f r e d a g

God kväll raringar!
Har precis druckit te och pratat med bullen som sitter på ett horellrum och njuter av havsutsikt. Igår var vi på nivå John Dahlbäck. Vi hade galet kul hela kvällen!

Imorgon är det påsk då jag skall till Falkenberg:) Sen blir det stan på kvälla. Hoppas ni får en en fin dag imorgon.







RSS 2.0