det är ljust vart än du ser





  

         Jag måste känna världens finaste solstråle!

Puss
I

glöm inte att vi alla har våra brister ...



...men att hamna i Norra Hallland är ju faktiskt bara mer än knasigt! "Vimmelsidan" dessutom! Så istället för att tycka synd om oss själva och åma oss på golvet av pinsamhet försöker vi mer se denna lilla händelse som ett stort skämt och garva med alla som garvar åt oss.
Tänk om man alltid kunde tänka så. Vad livet skulle bli mycket enklare då!

Pappas kommentar: "Va svennig du är..!"

I

det är som om natten har sett allting och stilla sjunger med

Förutom mitt älskade vaniljdoftljus framför mig sitter jag ensam vid datorn. Varför plågar man sig alltid då mer genom att sätta på de lugnaste Lasse visorna som man bara vill låta tårarna falla ikapp till? Men samtidigt så är det skönt. Och så rogivande. Underbart på sitt sätt.

Girlsen gav sig iväg för ett tag sedan för att göra staden osäker. Om bara ett halvår är det min tur!
Hela fredagen blev flyttad till idag kan man väl säga. Varför planerar man när det ändå aldrig blir som man tänkt sig? Men mys med korv, bröd och vätska blev det ialla fullafall! Och de där 20 fotona jag pratade om igår.. ja, dem kan vi väl bara drömma om idag. Inte en enda bild kom vi hem med. Vi hittade inga snygga människor helt  enkelt! Vart håller ni hus? Och på tala om hålla hus, så har inte C gjort ett ända inlägg! Vart håller hennes bloggfingar hus kan man ju fråga sig! Bruttan har några upp på mig nu! Kämpa kvinna, kämpa!

Nej, som ni märker så har jag verkligen ingeting att göra denna afton, så jag tänker därför fördriva tiden genom att blogga hela natten. Vad sägs om det? Ha?! Nej, just det! Tänkte väl det!

I

på en plats där solen alltid skiner

Två dagar har gått och vi har bara skrivit ett enda inlägg..hm, hur ska det här gå egentligen! Men imorgon serrni, blir det rotation på grejerna. Med kameran i högsta hugg ska jag och C inta vårt härligt soliga Göteborg med storm steg. Ett mål är att komma därifrån med minst 20 foton som vi kan ha i arkivet. Antagligen så fattar inte ni nånting just nu, MEN DET ÄR DET SOM ÄR DET ROLIGA! Vänta och se helt enkelt, det här kommer att bli super!

Ikväll invigs min soliga altan med vin, kubb och snygga tjejer. En lång natt med glada skik och sjungande visor är vad jag ser fram emot ikväll. Vilken bloggerska jag är nu va!
Hörs snart, och glöm inte att sola till den snygga brännan innan studenten!

I

A-rink-dink-dink-dink.

Efter många om och men har vi äntligen fått lite fjutt på både header och layout här på blogg.se. Helt okej nöjda med resultatet om ni frågar oss. Våra namn är Clara och Isabelle och vi har idag skapat en blogg. Men det är självklart inte en helt vanlig blögg. Det är faktiskt en blogg som är skapad by us but because of others. Och det är lika fantastiskt som det låter! Denna blogg kommer att handla en del om oss, men en stor del om andra och deras livsstil. Och då menar vi inte människor som vi kanske känner idag, utan om människor vi kommer lära känna imorgon.
Knepigt? Bra! Då har ni fått lära känna en liten del utav oss.

Hjärtliga, finurliga hälsningar
ClaBello


Hej hopp bellan!!

hehe

RSS 2.0