Vi kallar det terapi








Sommaren och vi är tillbaka!
Så skall det va.

C & I


Merci



Nu ska jag tydligen se en "supernice" film (citerat av Per-Owe himself. Ironisk tro?) How to lose friends and alienate people heter den i vilket fulla fall. 
Men saknar en tjej. Det börjar bli ganska tjötigt att sakna så mycket nu. Hm, hårda tider.

God kväll gott folk!

I



Fummlar med tummar.

Har Classe, den som jagar masse, tagit över mina updatefasoner? Verkar så! Själv är jag mest ute på golfbanan och bara steker. Solen bränner ju så ryyyyyysligt här på västkustens pärla - Kungsbacka, närmare bestämt Bonde-Vallda.
Våra dagar på en ö någonstans på en sjön är helt oberkrivliga. Vill inte änns berätta. Such a temptation hörrni!
Asfalts kyssar, paddor, förlovning, norskfärja, en mama, en dyr papa samt en massa, massa sås är det enda jag kan (mest vågar) säga.

Hejsvej
I

Raindrops

Hej alla!
Hemma från alla stolligheter och är ledig:) Skall på biodate nu^^ gillar sånt
Har massvis med bilder från både marstrand och andra ställen på jorden att lägga upp, det är dock B bullen som sitter och håller på dooom. Den hårt arbetenade kvinnan.

Hoppas att ni alla har en trevlig regnig sommar!
Mer updates under dagen>!!!:)



KISSESANDLOVE



Yes Salem, you have a good song

Al Fakir, jag skulle vart död nu om inte din musik hade funnits. Det bästa är att konserter kommer att äga rum i höst.
Jag lever. Jag är lycklig. I'll be there.




I

hej jobbet!







C





Glad dag

Jag skojar inte när jag skriver att jag skrek av glädje, när jag fick reda på att nya Cosmo hade kommit ut!

I

Go nuts!

Godmorgon! Grattis till min pappa som jag och mor min varit uppe och firat nu på morgonen. Solen skiner lite och jobb väntar i storstaden. Har knappt sovit i natt för jag har drömt en massa skumma saker. yum
Tack för alla fina brev som bara haglar in på vår mailadress. Fortsätt i den takten....och ja, Isabells naturliga hårfärg är blond jätte_kille_stor87.
(?!)






Om ni inte ätit på ett tag så gör pasta till lunch, glöm inte pinjenötter!
Dagens tips kan vi kalla det.

Hörs sen!
PUSS

C


Tretton Sju







Vacker i allt!

Acneklänning/tunika.

C





I'll Be Seeing You

Har precis vari och fikat med Anna och Karin. Morotskaka och kvällspromenad, hur mysigt som helst. Har nu kollat på The notebook med mamma, en av mina absoluta favvo filmer. Vill också kyssas i regnet!!
Imorgon har jag mycket av stå i må ni tro. Bellen åker till Marstrand igen för att knega och på Tisdag fyller min Far år!
Vädret är med oss också tacka gudarnA!:)

Hoppas att ni har haft en lika bra kväll som jag:)











Veckans, månadens, årets Babe

Hej alla västkustare m.fl.! (kul kategoriserat)
Regnet öser ned här och kalashumöret är inte på topp denna dag. Trots detta finner jag mitt ensamma hus mysigt och varmt där jag sitter i full regnmundering. Skall snart bege mig till Maj för lite kvällsmys.
Isabell har jag försökt få tag på med damen svarar inte i telefon 0303. Hmm...hopp....whaaat?    :/

Har stoppat en kaka i fickan med min ipod som tröst för den cykelresa som jag har framför mig denna kväll. Dagens bild är inte bara en bild utan också en veckans babe. Macke B. heter han och oh vilket fint kort jag hittade på den stiliga unga mannen. Dock är denna karamellen redan betalad för flickor!




C





Raining men??



Nästa anhalt är Lasse Maja. Min mage skriker efter just pizza så inget ställe kan passa bättre!
Helgen för nästa vecka är perfekt planerad med våra nya vänner från lexington - känner redan nu att det kommer bli en vecka vi sent kommer att glömma, heeee... regnet skall ju tydligen avta också... hmmmm, stolt!
I



Sex on fire


C av mig


Jag är så avundsjuk. Utanför öser regnet ner och på teven har de precis visat bilder från en (dock också regnig) Hultsfredfestival och snygga Kings of leon. Det är tydligen jag och Mona Salin som dyrkar dem. Not bad for a politician!
Såå.. va händer i mitt liv nu då? Inget. Jo! Jag jobbar, passar på att vara lite trevlig, jag äter och sen så lägger jag mig. Sover alltså och ger mig själv en oförglömlig nattsömn. Clara, hon jobbar också. För mycket. Men nästa vecka är allt som det ska vara igen. Då är vi båda på plats plus ett helt gäng till med tjejer! Lyckoruuuuuuuuuuuus!
Ha de (det är för mycket norrmän här, men jag älskar det själklart!)

I

Torsdagsrevy




Hej alla!
Hoppas ni haft en fabulös dag. Själv har jag jobbat rumpan av mig men är glad endå! Här kommer fler bilder från Rikard Lindqvist.

Ha en fin kväll!


                                                                                                     C



Eet





Jag stormtrivs och tänker inte lämna den här ön på länge.
En alldelses för gräddig cheesecake, en oförglömlig kväll på Värdshuset och sena kvällar på klipporna kan bara kort sammanfatta våra fantastiska dagar här. Imorgon är jag tillbaka på Marimekko igen!

I

tjoflöjt igen!

TILLBAKA TILL MARSTRAND! SES DÄR?
C & I
(och nigel självklart)

Fan

Kollar på Higlander och varför blev det två mackor och inte en. Har inte mått så här illa på ett tag. Imorgon bär det av till stan till systrami och sen marstrand igen:)
Var på havet idag och det var 20 grader i vattnet. O så fint!


Gå in på Elle.se och kolla på alla vårvisningar för guds skull!...om ni inte har något bättre fär eer. Imorgon kommer föer bilder från R.L. visningen om ni har turen med er små apor.

Chipp Chipp









It Ain't Over Til It's Over



Jag har kanske haft den bästa dagen på länge.
I

Rikard Lindqvist sommar/vår 09

Hej flickor och pojkar. Igår var jag på Rikard Lindqvists visning vår/ sommar i Göteborg. Efter 2005 då Rikard Lindqvist gick ut från svenska textilhögskolan i Sverige har han jobbat med designers som Vivienne Westwood, Nudie Jeans, Whipping Floyd and Filippa K. Han har också klätt artister som Håkan Hellström!

Hans kollektion var sannerligen sommrig med många tunna material och mörka färger. Marcus Brodendal, skortdesigner med eget märke på gång, säger att man ser hur otroligt välsydda plagg det är med tanke på att varje krage och vinkel stämmer till 101%.

Min bror var med och gick och oj vad stolt jag var. Snygg är han min Challeboy.





Calle
!!



Oliver
!!





23:38

Klockan är sent men jag vägrar sova. Mitt nya jobb som receptionist at Vallda golf & country club väntar på mig redan 8:30 imorgon. Puh! är hemma från Marstrand men vill inget annat än tillbaka. Och till konstnären med rödvinet! Han måste vi hälsa på igen då vi återvänder v.28. Det enkla livet vid havet. Åh, härligt slogan till ön! Innan blogsugarna (föreställande söta myggor med vingar) äter upp mig är det dags att sussa så jag inte märker hur mycket min blodmängd förminskas. Oboy, nu är jag verkligen trött. Jag vet ialla fall någon som längtar till helgen och imorgonkväll!
Puss och kram könsorgaaaaaaaaaaan
I

The sound of your heart is the most significant sound in the world.



I bland önskar jag att det kunde vara möjligt att återuppleva ett härligt minne.
I övrigt så har jag Regina Spektorfeber.
I

RSS 2.0