Gillar starkt.



"Visst, jag botar inte cancer, men jag tror absolut något händer
inom en efter ett riktigt gott skratt"


- Jennifer Aniston





Rent

Hej nära och kära!
Sitter och äter lunch med bror min som är i kunngsbacka för helgen. Igår var vi ute och tog drinkar i stan, underbar kväll.  Fy farao vad kallt det var, 16 minus. Har en del att göra idag så det får bli kortisblogging nu!
Hoppas ni mår bra och ghorde något roooligt denna helg!







Hufudstaden.


Gran Canaria 09 - 10

Hejhej stockholm säger hej! När ni små glin sussar inatt befinner jag mig på ett hett dansgolv med gamla och underbara vänner. Ville bara att ni skulle veta det! Dock skulle Klös vart här! Då hade mitt liv vart fulländat. Puss på henne.
/B


Love over gold




Hon får mig att skratta den där bellan. Varför? hon är så jäklans fin!






Sailing to Philadelphia

Vad säger vi om att ta sommar nu. Håller på att sätta rutten för seglingen i sommar. Vi är ett antal nu som kommer sätta segel i den göteborgska skärgården efter studenten:) Plugg ,äcklig mat ,kyla, fula jackor, tjocka strumpor, vita ansikten skall snart bli bara ben, tunna kläder, första vårcigg, uteserveringar, konserter och glada miner.  Håll ut 4 månader till!




                                                              C




ellebsai

Jag är alldelses för trött för att varken tänka eller skriva. Jag överlåter det till min bästis. Men historian och naturen måste bli klar. Så enkelt är det bara.
Jag lovar. Jag lovar verkligen. Jag hade gjort vad som helst för att komma iväg. Vart som helst.


Hejjaa



Axel Dalsmo








25 jan

Ahh är så irriterad! Kollade som vanligt på förkväll för älskade elin. Saken hör till att Caroline Winberg gästar och den oh så dumma Elisabeth Höglund ställer den ena förolämpande och efterblivna fråga efter den andra. Hur känns det att tjäna så mycket pengar? Hur är det med knarket i modellindustrin? Pinsamt för svensk television!








bulletproof. sockerdricka och sprit.












Lördag.
/B


Ain´t no stopping


Hej mina fina!
I fredags var jag och min man på sherlock holmes som var tokbra! Jude Law skriker sex. Efter en promenad på stan satte vi oss sen på Sohos övervåning och tog drinkar. Kan verkligen tipsa om detta ställe, riktigt go loungestämning. Även fint lunchställe för er som är hungriga. En bit bort satt även Anders Kleerup med en mojito och såg nöjd ut. Stockholms största pundare skall bli pappa, snyggt. Ah kameran är hittat, inte den bra dock men detta är bara en tidsfråga. Tjing!









all that she wants.

Tja - tja - tjaaaaaaaaaa! Puh! Det va länge sedan jag var så här taggad. Riktigt härlig känsla. La roux, ace of base och håkan hellström ekar i mina öron och sjungs ut i vackra stämmor. Kändes nästan som jag var nere i det där flickvän-träsket ett tag och var ett hopplöst fall för kroglivet, men the bitch is back. Kameran är laddad, jag är taggad. Guys and Dolls var föresten jättebra igår! Tja-tja-tjaaaaa. Ljuva 50-tal. Nu blir det lite franska revolutionen på det.
/B

finfina bilder från somras då fotandet tillhörde min vardag. Vad hände?


Om dom är små får man ta två


Ja fredag då får man äta karameller och är dom små får man ta två. Ikväll blir det go kväll med J. Bell ska på musikal hon! Helgen är ovanligt välkommen då jag nästan somnar där jag sitter. Updates senare, nu hem!













va

Haha länken nedan leder till enligt Elle "veckans blogg". Jag säger inte att WTF är i världsklass men va i hela är kriterierna för en veckans blogg isåfall. Ville bara var bitter ett tag.


http://ccristin.blogg.se/









snusk


Tycker faktisk inte om madonnas kille för D&G reklam













Det är så jag säger det.

Nu är det slut på detta. Igår log jag men det kan väl inte vara dåligt väder varje dag eller? Tänker för övrigt strejka från skolan. Det känns bäst så. Men en sak var helt underbar idag! Och det var min filiosofi lektion med Lars. Jag skulle kunna ge min högra arm till den mannen så mycket som jag respekterar honom. Han ska tillochmed hjälpa mig med min knepiga kamera från 60 - 70 som jag fick i julklapp! När jag förklarar hur den ser ut, strålar han upp som ett litet barn på julafton och hans ögon bara glimmar: "Tar.. tar du med den nästa gång så ska jag hjälpa dig?"
Söta farbror!
/B


i love you like crazy 'cuz i'd go crazy without you.

Ännu en härlig måndag. Himlen är grå, men jag ler endåååå. För på fredag ska jag och min man på Guys and Dolls. Födelsedags present. Bättre sent än aldrig. Oh yeah, den kommer äga!
B




found



OJoj, denna vecka kommer bli ett enda moment att ta sig igenom. Tacka gudarna för att det inte regnar.
I lördags var vi hos B nära och kära. Gin och saft?
Har kollat på varenda avsnitt av T.C men det kommer ju aldrig ut något nytt..eveR

Nu skall jag sätta mig med lite glömd pskologi och historia. Allt kan inte vara glam här i väst.

dance like there's no tomorrow







den bästa sommaren delade jag med dig.
nu ska jag studera och fantisera
om sommaren 2010.
Isabelle.


suspicious minds


Jag lyssnar på Idas sommarvisa och önskar inget annat än bruna ben och shorts.
Give it to me, YEAH
Bellbubull

Cigarettes and chocolate milk

Där här jeeevla glasögonhysterin ger sig aldrig. Men jag ser ju kasst så det kanske inte är så konstigt. Nu har jag i alla fall hittat en grym glasögonbutik på nätet. Favoptic heter den och man får tillochmed låna hem bågar gratis. Allt du behöver göra är bara att registrera dig! Super smidigt! Du behöver inte ens lyfta lilla stjärten.
Ikväll blir det röj med gänget!

ByebyeBell


I SPEAK



God eftermiddag! Kom precis hem från kvällen i Onsala med Simon Oisin  Jey. Det blev Inglorious Bastards och chips. Var den enda som pluggade på stationen i kungsbacka elva på kvällen, ja vad gör man inte om man har lite tid över. Ikväll blir det dock andra bullar. Vi skall till B först och sedan utgång. Kungsgatan blir det nog visst..

Hoppas ni skall göra något roligt denna helg,glöm inte att det är student snart för många av oss! Nu vibrerar terlefonen, PUSS




360 grader bara för mig

Nu far jag hejdå!














i´m not gonna leave you baby until you are satisfied




Ahh detta är då bästa stunden på veckan. Skolan över och man njuter av de första icke stressade andetagen. Vad skall göras nu? Låång dusch, målning av naglar m.m.

Ikväll får jag se vad som skall hittas på:) Jog hoppas iaf att ni skall hitta på något roligt. Fick veta idag av amanda av christoffer vinner paradise också, haha. Jaja statckars Cimon...honom som alla gillar sååå mkt.
Chanel står för tatueringarna övan, gillas!

Ses. Puss

C

Jag kan inte....

Rapa
Snarka högt
utala filosofi (blir alltid filifosi)

God natt







How will i know

Men vad hände. Vad hände med skolåren?
Att intala sig att man fortfarande är etta är omöjligt då de färska eleverna ser upp till en som om man vore världens klippa. Nej aranäs har vuxit på en på olika sätt.  Jaja

Luktade precis på min bodygej som jag missbrukade i somras. Älskar nostalgiiii
Nu skall jag nog ta en dusch och läsa min jä**vla f**itt bok till engelskan. Heeeh...sluta svära ska jag med jag lovar. Imorgon blir det påhitt hos bullen. På lördag utgång och vänstring.









Maniac on the floor









Nu blir det snusk i rutan barn små. J e påväg. Fan måste också städa mitt rum, dricka mer vatten dra ned på champagnen och sluta röka.

Måste också börja lyssna på vettig musik och läsa tidningen, INTE bara del tre. Skall heller inte avunda människor som knarkar även om jag själv tycker det ser roligt ut.





långa nätter.

Hallå. Om ett djur bajsar precis utanför ens ytterdörr, vad försöker han säga då? Upptäckte det precis nu när jag skulle hämta posten. Tyckte det var lite väl elakt eftersom bajset nu har fruset och är omöjligt att ta bort.
Låten Georgia Lee är föresten fruktansvärt vacker.

God kväll
Bull




Staring at the sun



 Ah! Får inte nog. Det är något speciellt med pojkar i solbrillor. Frågan är hur solögats trender kommer låta i vår? Själv kommer jag sattsa på ett par från hackett. Jag har alltid älskat piloten men i höstas trampade jag sönder mina redan trasiga ray bans. Skall köra på ett par med kantiga i år. Ah jag är sommar-horny.


                                                                    C




After an afternoon



Ahh i brist på kamera får bloggandet inte fart  kan jag säga! Ledsen för detta, vem vill läsa en "oregelbunden blogg". Pratade precis med Isabelle som jag planerar min sommar med för tillfället. Skoldagarna går snabbt nu då inget hinns med på dagarna. Helgerna det samma. I lördags var vi och sa ett farväl till Gärtners som lämnar boet för andra påhitt.  Denna helg blir det annat då det göteborgska kroglivet står på listan. Nu- bokanalys.







Vill du bli min smurf?

Nätshopping. Shit vad mycket det finns på bara nätet. Helt otroligt! Kanske inte är så dumt att handla hemmifrån med rumpan djupt avslappnad i stolen trots allt. Dagen har vart toppenskön! Körskolan, bästa flickvännen och avslut in my pink-pig-dress. But Axel digs it! Och dagen blir skönare. Självklart kommer paradise med DUBBEL AVSNITT!
Babe-Blue-Smurf


RSS 2.0